Specialrejse 2018 til Rüdesheim,
Koblenz m.v. med "all-inclusive" program samt billetter til "Rhinen i Flammer"
samt med flere attraktive udflugter.

Denne rejse tilbydes som 6-dages rejse fra den 5. til den 10. juli 2018
og inkluderer aftenudflugten med skib på Rhinen lørdag, den 7. juli til det spektakulære fyrværkerishow "Rhinen i Flammer"  inkl. menu om bord.
Vi bor på "Waldhotel Rheingau" der ligger lidt udenfor byen.

 Dag 1 - Torsdag, 05. juli 2018:
Efter ankomst og indkvartering serveres velkomstdrink og menu eller buffet inkl. 1 stk. drikkevare. Den dansktalende rejseleder tager imod ved ankomsten.

Dag 2 - Fredag, 06. juli 2018:
Bytoget ”Winzerexpress”  henter os kl. 09.30 og kører gennem vinmarkerne til Asbach Uralt Centret. Her vises film og der bliver smagsprøver, rundgang og mulighed for at handle. Turen fortsætter et kort stykke til Hildegaard von Bingen Kloster hvor det store klostermarked besøges inkl. smagsprøve. Der bliver mulighed for at høre korsang i klosterkirken inden turen fortsætter et kort stykke til vingården ”Magdalenenhof” hvor frokosten serveres inklusiv 4 forskellige smagsprøver på vin. Her kan gæsterne købe vin fra gårdens egne vinmarker. Ca. kl. 15 er vi tilbage på hotellet. Resten af eftermiddagen er til egen disposition. Aftensmad på hotellet inkl. 1 stk. drikkevare. 

Dag 3 - Lørdag, 07. juli 2018:
Efter morgenmaden kører vi til Tysklands største mindesmærke: "Niederwalddenkmal". Her tager vi svævebanen retur til Rüdesheim og nu besøges "Brömserburg" vinmuseum. Gruppen fortsætter et kort stykke til den kendte restaurant "Rüdesheimer Schloss" i  "Drosselgasse". Her serveres middagsmad inkl. 1 glas Riesling. Under middagsmaden er der musikunderholdning. Resten af eftermiddagen er til egen disposition. Aftenmenuen serveres ombord på udflugtsskibet til det store show på Rhinen: "Rhinen i Flammer".

Dag 4 - Søndag, 08. juli 2018:
Her kan der soves længe og i  kan selv disponere dagen bl.a. med besøg i den kendt "Drosselgasse" med hyggelige restauranter, caféer og musik. Denne dag er inklusiv halvpension på hotellet med 1 stk. drikkevare til aftensmaden.

Dag 5 - Mandag, 09. juli 2018:
I dag starter vi kl. 09 og tager færgen over Rhinen og fortsætter til Koblenz hvor deltagerne besøger „Deutsche Eck“. Herefter tager vi svævebanen hen over Rhinen til borgen ”Ehrenbreitstein” hvor frokosten inkl. 1 stk. drikkevare serveres i „Café Hahn“. Nu bliver der tid til at besøge borgen og se de forskellige udstillinger. Kl. 14 returneres med svævebanen. Turen fortsætter til det kendte ”Loreley-Plateau” hvor eftermiddagskaffen serveres. Ca. kl. 17 er vi tilbage på hotellet. Aftensmad på hotellet inkl.1 stk. drikkevare

 

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Tur til Cellen

Læs mere

Tur til Harzen / Braunlage

Læs mere

Bustur til Haderslev

Læs mere

Facebook

Besøg vores Facebook side og smid en hilsen på vores væg.

Til Facebook