5 dage

Turen går til Tyskland via Gedser/Rostock til Hotel Bautzen der
ligger ved Altstadt i middelalderbyen Bautzen, tæt ved byens
indkøbscenter. Efter indkvartering serveres aftensmad inkl. 1 stk.
valgfri drikkevare, derefter kan indkøbscenteret besøges.

1. Udflugtsdag:
Vi kører til Meissen hvor første besøg er i den smukke pocelænsfabrik. Frokosten med 1 stk. drikkevare indtages i ”Burgkeller” og her tager vi en lift op til ”Burgkeller” som ligger lige overfor borgen ”Albrechtsburg” og domkirken hvor sidstnævnte også besøges. Frokost inkl. 1. stk. drikkevare indtages udenfor på ”Meissen´s Terrasse” hvis vejret er til det. Efter frokost er der tid på egen hånd, herefter besøg på askepotslottet "Moritzburg" inkl. hestevognstur og eftermiddagskaffe med kage i "Bjørnehuset“. Aftensmad med 1 stk. drikkevare serveres fra kl. 19.

 2. Udflugtsdag:
Tager vi i det smukke vandområde ”Spreewald” hvor vi får en sejltur i ”Kaner” gennem kanalerne. Efter sejlturen serveres frokost med 1 stk. drikkevare i ”Café Nussbaum”. Efterfølgende bliver der tid på egen hånd til at gå rundt og se de mange spændende boder og forretninger langs kanalerne. Inden hjemturen serveres eftermiddagskaffe med kage. Aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare fra kl. 19.00 på hotellet

3. Udflugtsdag:
Turen går gennem det smukke ”Lausitzland” som stadig beboes af de såkaldte sorbere, der er efterkommere af slaviske indvandre. Først kører vi til byen Zittau hvor deltagerne stiger om i det gamle damplokomotiv der kører til bjergbyen Oybin. Her serveres frokost med 1 stk. drikkevare og efterfølgende besøges den enestående bjergkirke med det skrå gulv. Fra bjergkirken kører vi et kort stykke til de meget mærkværdige ”Kelchsteine” der som store spyd rager højt op i skoven. Vi fortsætter til det store smukke ”Marienthal Kloster” hvor klosterets egne varer kan købes. Eftermiddagskaffe med kage fra klosterets bageri serveres i klostercaféen. Aftensmad med 1 stk. drikkevare fra kl. 19.00 på hotellet.

4 x overnatning med halvpension, 3 x frokost, 3 x eftermiddagskaffe, 1 stk. valgfri drikkevare til både aftensmad og frokost samt 3 x dagsudflugter med dansktalende rejseleder i.h.t.
ovenstående program.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Tur til Cellen

Læs mere

Tur til Harzen / Braunlage

Læs mere

Bustur til Haderslev

Læs mere

Facebook

Besøg vores Facebook side og smid en hilsen på vores væg.

Til Facebook